Mitt navn er Richard Paulsen og jeg har jobbet i ulike selskaper over en tyve års yrkeskarriere. I de siste ti årene har jeg jobbet mye med media, publisering, markedsføring og innholdsproduksjon. Bedrifter jeg har vært med på å starte opp, og større etablerte aktører.

Gjennom disse årene har jeg opplevd et behov for hjelp på ulike områder. Jeg har etterspurt kompetanse på bilderedigering tekst, oversetting, korrektur, design, web, SEO og facebook-kampanjer osv. Ofte har jeg henvendt meg til andre innad i bedriften, venner eller andre kjente utenfor. De gangene jeg har kjøpt tjenester eksternt har det ofte tatt lang tid og kostet mye penger. For å spare tid og ressurser skulle jeg ønske at det eksisterte en plattform hvor jeg kan komme i kontakt direkte med en kunnskapsarbeider og betale en “fair” sum for hjelpen jeg trenger, der og da.

Den første utgaven av Yesboss het Kunnskapsarbeid.no. Denne ble aldri lansert, da andre prosjekter tok større plass. Da covid traff verden i 2020 var tiden helt perfekt for en “instant on-demand” frilansplattform. Da valgte jeg å satse alt på Yesboss konseptet, som jeg mener kan endre hvordan næringsdrivende løser to-do listen sin.

Hvorfor skal dette være attraktivt for oppdragsgivere?
På Yesboss skal du kunne logge deg på kl 09.00 på morgenen. Da kan du publisere oppdrag basert på hva du trenger løst for dagen, som for eksempel bilderedigering, bloggtekst, websideoppdatering eller enkel programmering.

En frilanser tar tak i oppdraget og står klar til å starte arbeidet umiddelbart etter at dere har blitt enige om tidsbruk om suksesskriterier.

Det vil kun være én kvalitietssikret frilanser som tar kontakt, som betyr at oppdragsgiverne slipper å gå gjennom en “ansettelseprosess” for hvert enkelt oppdrag. Tilliten bygges rundt plattformen, rammeverket og kvalitetssikringen, ikke navnet til den enkelte frilanser (de kan jobbe anonymt). Yesboss tilbyr lokal arbeidskraft til et lokalt marked. Dette er ikke billige løsninger fra lavkostland.

Hvorfor skal dette være attraktivt for frilanserne?
Det er mange typer kunnskapsarbeidere der ute. Alt fra profejsonelle frilansere til studenter på jakt etter ekstra inntekter. Det er folk i fullt arbeid som har ekstra tid, det er folk på vei ut av en lang karriere som har masse mer å gi. Alle disse kan logge seg på Yesboss, bli verifisert, og ta oppdrag når de dukker opp basert på sin kunnskap, ikke sitt navn fordi på Yesboss jobber du anonymt.

På en regntung dag i oktober kan du logge deg på når det passer for deg, og scrolle nedover innkomne oppdrag før du klikker på den du liker og synes passer for deg. Du vil vite cirka hva kunden betaler. For eksempel 3200 kroner for 8 timer, levering kl 16.00 samme dag? Gjør du dette hver eneste dag, vil du ligge på en årslønn/omsetning på 800.000 kroner.

Dersom du syntes oppdraget høres interessant ut, klikker du på å “starte oppdraget”, og har dermed sikret deg enerett på forhandling med kunden. Blir dere enig om omfang, forventning og timebruk så iverksetter du arbeidet. Etter levering trykker kunden godkjent, og pengene blir klar til utbetaling.

I praksis kan du logge deg Yesboss etter å ha fått en uventet regning, og betale den dagen etterpå. Satt på spissen.

Yesboss skal være en enklere, tryggere og lokal tjeneste som bidrar til å løse dine arbeidsoppgaver hvor som helst, når som helst.

Velkommen til oss!

Mvh Richard Paulsen

FØLG REISEN TIL YESBOSS

Discord -> Norges kuleste community for frilansere og næringsdrivende
Instagram -> Daglig innhold og inspirasjon fra gjengen bak Yesboss
Youtube -> Hjelpevideoer om praktiske temaer
Facebook -> Oppdateringer og annet relevant innhold
Twitter -> Statusmeldinger
LinkedIn -> For oppdragsgivere og bedrifter
Nettside -> Meld deg opp her!

En ny type frilansplattform, som hjelper deg å løse oppgavene dine