Lansering de kommende ukene!

Sammen med våre utviklere har vi jobbet med å ferdigstille plattformen gjennom sommeren. I neste uke vil vi forhåpentligvis gjøre en myk lansering. Vi starter med registrering og kvalitetssikring av kunnskapsarbeidere, før vi inviterer næringsdrivende til å legge inn oppdrag. Vi har lagt inn ti oppdrag allerede på vegne av Yesboss, slik at kunnskapsarbeiderne får noe å bryne seg på fra start.

Vår slagplan er å benytte kunnskapsarbeiderne på plattformen til å bygge selskapet Yesboss. Verdiforslaget ovenfor Yesboss som selskap vil være det samme som for alle andre bedrifter og næringsdrivende: Fleksibel arbeidsstyrke, raskere, enklere og lokalt.

Kjenner du noen som kan løse oppdrag på Yesboss eller næringsdrivende som trenger hjelp? Videresend gjerne dette innlegget til dem. De som registrerer seg før lansering får 10% avslag på første bestilling.

Dette har skjedd siden sist 🎉🎉🎉

  • I sommerferien har vi nådd over 13 000 personer, og mailinglisten har vokst raskere enn antatt. Vi ser at store deler av interessen kommer fra Instagram hvor vi nærmer oss 100 følgere. Følg oss du også: Yesbossasnorge
  • Vår tekniske løsning er klar. Det vil være en rask prosess å kvalitetssikre kunnskapsarbeidere, og næringsdrivende vil kunne legge inn oppdrag sømløst. Målet er å gjøre det mye enklere enn eksisterende løsninger.
  • Så langt er gig-economy-plattformenes andel av den totale sysselsettingen mellom 1% og 3% av den totale sysselsettingen. Globale transaksjoner med gig-økonomi forventes å vokse med 17% i året til rundt 455 milliarder dollar innen 2023, ifølge en rapport fra Mastercard.
  • Craft Ventures er en stor investor i to-sidede markedsplasser. Her skriver en av partnerne om hvordan dype vertikaler endevender eksisterende plattformer og bransjer. Yesboss passer perfekt inn i dette bildet, da vi gjør frilansarbeid enklere, billigere og mer tilgjengelig.
  • Som alle tekniske ansvarlige vet; kan det gå en kule varmt når det oppstår kommunikasjonsvikt mellom ulike teams. Vår CTO, Brage Risborg, eksemplifiserer dette godt i denne videoen.

BLI MED PÅ REISEN TIL YESBOSS

Discord -> Norges kuleste community for frilansere og næringsdrivende
Instagram -> Daglig innhold og inspirasjon fra gjengen bak Yesboss
Youtube -> Hjelpevideoer om praktiske temaer
Facebook -> Oppdateringer og annet relevant innhold
Twitter -> Statusmeldinger
LinkedIn -> For oppdragsgivere og bedrifter
Nettside -> Meld deg opp her!

Referanseliste:

En ny type frilansplattform, som hjelper deg å løse oppgavene dine

En ny type frilansplattform, som hjelper deg å løse oppgavene dine